Rețetă cartofi umpluți la airfryer Halo Air, XL, Breville by Corina Ureche
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 2 cartofi dulci mari |
• 100g mozzarella răzuită |
• 50g brânză cheddar razuită |
• 50g prosciutto tăiat mărunt |
• 2 fire ceapă verde tocate mărunt |
• Sare, piper după gust |
• Puțină nucșoară răzuită |
• 30g iaurt sau smântână |
Mod de preparare
Pasul 1: Spalăți cartofii cu apă și ștergeți cu un burete aspru.
Pasul 2: Puneți cartofii în vasul airfyerului și coace-i la 180C pentru 30-40 de minute, până furculița intră ușor în ei. Adaptați timpul de coacere la dimensiunea cartofilor.
Pasul 3: Scoate cartofii pe un fund de lemn, tăiați în două pe lung și scobiți miezul astfel încât să ai la final 4 bărcuțe.
Pasul 4: Amestecați miezul cartofilor cu restul ingredientelor și umpleți bărcuțele. Adaugați pe deasupra puțină mozzarella răzuită.
Pasul 5: Puneți bărcuțele din nou în vas și coace-le 4-5 minute la 190C până se rumenește brânza pe deasupra.
Pasul 6: Serviți cartofii umpluți cât sunt calzi, cu smantână sau iaurt. Poftă bună!
Pasul 2: Puneți cartofii în vasul airfyerului și coace-i la 180C pentru 30-40 de minute, până furculița intră ușor în ei. Adaptați timpul de coacere la dimensiunea cartofilor.
Pasul 3: Scoate cartofii pe un fund de lemn, tăiați în două pe lung și scobiți miezul astfel încât să ai la final 4 bărcuțe.
Pasul 4: Amestecați miezul cartofilor cu restul ingredientelor și umpleți bărcuțele. Adaugați pe deasupra puțină mozzarella răzuită.
Pasul 5: Puneți bărcuțele din nou în vas și coace-le 4-5 minute la 190C până se rumenește brânza pe deasupra.
Pasul 6: Serviți cartofii umpluți cât sunt calzi, cu smantână sau iaurt. Poftă bună!