Rețetă rulouri cu scorțișoară la airfryer Breville Halo Air de 9L by Corina Ureche
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1 pachet foietaj decongelat |
• 80g unt moale, la temperatura camerei |
• 60g zahăr |
• 2 lingurițe scorțișoară măcinată |
Pentru glazură: |
• 60g zahăr pudră |
• 3 linguri lapte rece |
Descriere
Iată o rețetă de ulouri cu scorțișoară, în varianta super rapidă, la airfryer. Totul este gata în doar câteva minute!
Mod de preparare
Pasul 1. Se amestecă untul cu zahărul și scorțișoara și se întinde amestecul peste foaia de foietaj. Se rulează strâns și se taie rondele de aproximativ 2 cm grosime.
Pasul 2. Se așează rondelele în airfryer, cu puțin spațiu între ele și se setează aparatul la 200°C pentru 12 minute.
Pasul 3. După ce se răcesc, se glazurează cu zahărul pudră amestecat cu lapte rece. Pot să rămână și simple sau se pot îmbrăca în zahăr pudră.
Pasul 2. Se așează rondelele în airfryer, cu puțin spațiu între ele și se setează aparatul la 200°C pentru 12 minute.
Pasul 3. După ce se răcesc, se glazurează cu zahărul pudră amestecat cu lapte rece. Pot să rămână și simple sau se pot îmbrăca în zahăr pudră.