Rețetă brioșe cu dovleac și cremă de brânză cu mascarpone la airfryer Halo Air, XL, Breville by Liana Mincioaga
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 2 ouă |
• 150 gr.dovleac plăcintar copt |
• 100 gr.unt topit |
• 160 gr.făină 650/integrală |
• 1 linguriță praf de copt |
• 5 gr.scorțișoară |
Pentru cremă: |
• 250 g mascarpone la temperatura camerei |
• 200 g crema de brânză la temperatura camerei |
• 100 gr.îndulcitor/zahăr pudră |
Descriere
Îți dorești să prepari ceva delicios și inedit pentru cei dragi?
Brioșele cu dovleac și cremă de brânză mascarpone sunt alegerea perfectă pentru o gustare rafinată și plină de savoare.
Brioșele cu dovleac și cremă de brânză mascarpone sunt alegerea perfectă pentru o gustare rafinată și plină de savoare.
Mod de preparare
Pasul 1: Coace dovleacul și apoi pisează-l cu furculița.
Pasul 2: Adaugă ouăle, untul topit, praful de copt, scorțișoara și omogenizează.
Pasul 3: La final adugă și făina cernută și încorporează-o cu un tel.
Pasul 4: Pregătește 8 forme de brioșe de silicon pe care le ungi cu foarte puțin ulei în interior sau forme de hârtie pe care le pui într-o formă de silicon.
Pasul 5: Pune câte 2 linguri de compoziție în fiecare formă sau cât să fie ¾ umplută.
Pasul 6: Pregătește apoi crema de mascarpone cu crema de brânză.
Pasul 7: Amestecă într-un bol mascarponele cu îndulcitorul/zahărul pudră până la omogenizare, apoi adaugă treptat câte o lingură de cremă de brânză amestecând ușor cu telul pană devine cremoasă și omogenă.
Pasul 8: Pune crema la frigider până la ornare.
Pasul 9: Pornește aparatul, selectează din meniu funcția de coacere și setează 170 grade, timp 15 minute.
Pasul 10: Când brioșele s-au răcit, ornează-le cu cremă.