Reteta biscuiti cu ovaz si ciocolata neagra
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
15m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Faina alba 100 gr |
• Faina de ovaz 175 gr |
• Unt 125 gr |
• Zahar brun 200 gr |
• Ou – 1 buc |
• Praf de copt 1 lingurita |
• Ciocolata neagra 100 gr |
• Nuca macinata 100 gr |
Mod de preparare
• mixeaza untul cu zaharul apoi adauga apoi oul si mixeaza pana amestecul devine cremos
• amesteca faina alba cu cea de ovaz si cu praful de copt si incorporeaz-o in compozitie cu o spatula
• la final pune nuca macinata si ciocolata taiata cuburi mici
• pune hartie de copt intr-o tava si aseaza biscuitii cu o lingura, lasand spatiu intre ei astfel incat sa nu se lipeasca la copt
• pune tava in cuptorul incalzit la 180⁰C si lasa biscuitii 10 - 15 minute, pana se rumenesc usor
• scoate-i apoi pe un platou si lasa-i la racit.
Savureaza cu placere!
• amesteca faina alba cu cea de ovaz si cu praful de copt si incorporeaz-o in compozitie cu o spatula
• la final pune nuca macinata si ciocolata taiata cuburi mici
• pune hartie de copt intr-o tava si aseaza biscuitii cu o lingura, lasand spatiu intre ei astfel incat sa nu se lipeasca la copt
• pune tava in cuptorul incalzit la 180⁰C si lasa biscuitii 10 - 15 minute, pana se rumenesc usor
• scoate-i apoi pe un platou si lasa-i la racit.
Savureaza cu placere!