Rețetă salată cu căpșuni și pesto de fistic
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Căpșuni 400 gr |
• Zeamă de la ½lămâie |
• Zeamă de la ½ portocală |
• Zahăr pudră 1 lingură |
Pesto de fistic: |
• Fistic decojit 200 gr |
• Ciocolată albă 50 gr |
• Smântână 2 linguri |
• Zeamă de la ½ lămâie |
• Zahăr pudră 1 lingură |
• Frunze de mentă pentru decor |
Mod de preparare
• tăiați căpșunile în cuburi și împărțiți-le în două boluri
• amestecați zeamă de lămâie și portocală cu zahărul pudră și stropiți căpșunile
• puneți în mini-tocatorul de la blender Breville Hand Blender fisticul decojit și ciocolată ruptă bucăți și mărunțiți, dar nu de tot
• amestecați fisticul și ciocolată cu smântână, zeamă de lămâie și zahărul pudră și puneți câte o lingură de pesto peste fiecare bol de căpșuni
• ornați cu frunze de mentă.
Poftă bună!
• amestecați zeamă de lămâie și portocală cu zahărul pudră și stropiți căpșunile
• puneți în mini-tocatorul de la blender Breville Hand Blender fisticul decojit și ciocolată ruptă bucăți și mărunțiți, dar nu de tot
• amestecați fisticul și ciocolată cu smântână, zeamă de lămâie și zahărul pudră și puneți câte o lingură de pesto peste fiecare bol de căpșuni
• ornați cu frunze de mentă.
Poftă bună!