Reteta supa crema de conopida cu morcovi
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
20m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Morcovi - 2 buc. |
• Conopida - ½ buc. |
• Salote - 2 buc. |
• Ulei de masline - 1 lingura |
• Sare, piper - dupa gust |
• Seminte de in - 1 lingurita |
• Frunze de oregano proaspat |
Mod de preparare
• curata morcovii, salotele si rupe conopida in buchetele; spala bine legumele, taie morcovii rondele si salotele in jumatate si pune-le la fiert in 2 litri de apa
• adauga putina sare si lasa-le sa fiarba
• scurge apoi apa intr-un bol si cu ajutorul Breville Hand Blender mixeaza legumele pana obtii un piure fin; adauga apoi din supa de legume, putin cate putin, pana obtii consistenta dorita
• la final condimenteaza cu sare si piper dupa gust, adauga uleiul de masline si pune supa in boluri
• decoreaza cu seminte de in si oregano proaspat.
Pofta buna!
• adauga putina sare si lasa-le sa fiarba
• scurge apoi apa intr-un bol si cu ajutorul Breville Hand Blender mixeaza legumele pana obtii un piure fin; adauga apoi din supa de legume, putin cate putin, pana obtii consistenta dorita
• la final condimenteaza cu sare si piper dupa gust, adauga uleiul de masline si pune supa in boluri
• decoreaza cu seminte de in si oregano proaspat.
Pofta buna!