Reteta supa crema de sparanghel cu usturoi copt
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
15m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Sparanghel verde – 1 legatura |
• Usturoi copt – 1 capatana |
• Supa de legume – 2 cani |
• Pesto – 1 lingura |
• Caju prajit – pentru decor |
• Ulei de masline – 1 lingura |
• Sare - dupa gust |
Mod de preparare
• rupe partea lemnoasa a sparanghelului, spala-l si trage-l putin la tigaie in uleiul de masline incins
• adauga supa de legume si lasa-l sa fiarba 10 minute, pana se inmoaie
• adauga cateii de usturoi copt si mixeaza cu ajutorul Breville Hand Blender pana obtii o crema fina
• condimenteaza cu sare si pesto, apoi decoreaza bolurile cu caju prajit.
Pofta buna!
• adauga supa de legume si lasa-l sa fiarba 10 minute, pana se inmoaie
• adauga cateii de usturoi copt si mixeaza cu ajutorul Breville Hand Blender pana obtii o crema fina
• condimenteaza cu sare si pesto, apoi decoreaza bolurile cu caju prajit.
Pofta buna!