Reteta supa de rosii acrita cu fresh de portocale
Porții
8
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
30m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Rosii – 2 kg |
• Pastarnac – 1 buc |
• Telina – 1 buc.(mica) |
• Busuioc proaspat – 12 13 frunze |
• Fresh de portocale – cca 1 litru |
• Zahar brun – 1 lingurita |
• Morcovi – 2 buc |
• Parmezan ras – 100 gr |
• Crutoane – dupa preferinta |
• Sare si piper dupa gust |
Mod de preparare
• spalati si curatati telina, morcovii si pastarnacul
• taiati-le cuburi potrivite si puneti-le la fiert in apa cu sare
• taiati rosiile cuburi si cand celelalte legume sunt cca ¾ fierte, adaugati si rosiile
• cand acestea s-au inmuiat, luati oala de pe foc si scurgeti lichidul intr-un castron
• mixati compozitia cu blenderul Breville Hand Blender, adaugand putina zeama din cea in care au fiert legumele si nu in ultimul rand fresh-ul de portocale – supa nu trebuie sa fie nici foarte cremoasa, dar nici lichida
• adaugati zaharul brun, sarea, piperul si busuiocul
• mixati inca o data si la sfarsit serviti cu parmezan ras si crutoane.
Pofta buna!
• taiati-le cuburi potrivite si puneti-le la fiert in apa cu sare
• taiati rosiile cuburi si cand celelalte legume sunt cca ¾ fierte, adaugati si rosiile
• cand acestea s-au inmuiat, luati oala de pe foc si scurgeti lichidul intr-un castron
• mixati compozitia cu blenderul Breville Hand Blender, adaugand putina zeama din cea in care au fiert legumele si nu in ultimul rand fresh-ul de portocale – supa nu trebuie sa fie nici foarte cremoasa, dar nici lichida
• adaugati zaharul brun, sarea, piperul si busuiocul
• mixati inca o data si la sfarsit serviti cu parmezan ras si crutoane.
Pofta buna!