Rețetă Gofre cu ananas și cocos la aparatul de gofre DuraCeramic Breville by Flavia Hirișcău
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 140g făină |
• 30g nucă de cocos (răzuită fin) |
• 3 ouă |
• 40g zahăr |
• 200g lapte de cocos (neîndulcit, dens, de la conservă) |
• 150-160g ananas (din compot, neîndulcit) |
• 10g ulei de cocos |
• 1 lgță praf de copt |
• esență de vanilie |
• un praf de sare |
• Pentru servire |
• ananas (din compot) |
• smântână pentru frișcă |
• o lingură de zahăr |
Mod de preparare
Pasul 1 : Cu ajutorul unui blender, mixați laptele de cocos cu ananasul și uleiul de cocos. Se foloseșe lapte de cocos din conservă, dens, neîndulcit. Ananasul este tot din conservă, fără adaos de zahăr.
Pasul 2 : În compoziția lichidă obținută, se incorporează ouăle și esența de vanilie. Apoi, adăugați ingredientele uscate, amestecate în prealabil: făina, nuca de cocos, zahărul, praful de copt și praful de sare.
Pasul 3 : Încingeți aparatul de gofre și în fiecare formă puneți 2-3 linguri de compoziție și lăsați gofrele la copt.
Gofrele au ieșit ușor crocante în exterior, moi în interior și aromate. Noi le-am servit cu frișcă proaspătă (am bătut 200ml de smântână pentru frișcă cu o lingură de zahăr) și cu bucăți de ananas.
Pasul 2 : În compoziția lichidă obținută, se incorporează ouăle și esența de vanilie. Apoi, adăugați ingredientele uscate, amestecate în prealabil: făina, nuca de cocos, zahărul, praful de copt și praful de sare.
Pasul 3 : Încingeți aparatul de gofre și în fiecare formă puneți 2-3 linguri de compoziție și lăsați gofrele la copt.
Gofrele au ieșit ușor crocante în exterior, moi în interior și aromate. Noi le-am servit cu frișcă proaspătă (am bătut 200ml de smântână pentru frișcă cu o lingură de zahăr) și cu bucăți de ananas.
Preparat cu
-120lei
Breville
Aparat de Gofre DuraCeramic Breville
Capacitate 2 gofre
Platane antiaderente
Maner "rece"
• in stoc
PRP: 349,99lei
229,99lei