Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă desert cremos la pahar cu mure și piersici

Rețetă desert cremos la pahar cu mure și piersici
Rețetă desert cremos la pahar cu mure și piersici

Porții

2

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Crema de mure:
• Mure – 200 gr
• Cremă de brânză – 150 gr
• Frișcă lichidă – 100 ml
• Zahăr pudră – 50 gr

Crema de ciocolată albă:
• Ciocolată albă 100 gr
• Smântână lichidă 100 gr
• Unt – 50 gr

În plus:
• Mini bicuiți Oreo – 100 gr
• Mure – 200 gr
• Piersici – 2 buc

Mod de preparare

• pentru crema de mure, pasați murele cu blenderul vertical Breville Hand Blender, adăugați apoi peste ele crema de brânză, zahărul pudră și frișca lichidă și mixati până obțineți o cremă pufoasă, fină și consistentă
• puneți crema de mure la rece
• pentru crema de ciocolată albă, încălziți smântâna lichidă, dar fără să o fierbeți și turnați-o peste ciocolata albă ruptă bucăți
• omogenizați bine, apoi adăugați untul și amestecați lejer, până se topește
• lăsați și crema de ciocolată albă la frigider pentru 10 - 15 minute
• între timp spălați fructele și lăsați murele la scurs într-o strecurătoare
• curățați piersicile de coajă și tăiați-le cubulețe
• puneți biscuiții Oreo într-o pungă și zdrobiți-i cu făcălețul
• pregătiți două pahare înalte și puneți la baza două linguri de biscuiți zdrobiți în fiecare pahar
• adăugați un strat de cremă de mure, apoi mure proaspete, crema de ciocolată albă, cubulețe de piersici, crema de mure și terminați cu mure proaspete
• ornați cu o lingură de cremă de ciocolată albă, frunzulițe de mentă și un mini-biscuit Oreo.

Savurați cu plăcere!