Rețetă cheesecake rece cu cireșe
Porții
10
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
Blat: |
• Biscuiți - 200 gr. |
• Cacao - 2 linguri |
• Unt - 100 gr. |
Cremă: |
• Mascarpone - 500 gr. |
• Frișcă lichidă - 200 ml |
• Zahăr pudră - 100 gr. |
• Gelatină granulată - 1 pliculeț |
• Extract de vanilie - 1 linguriță |
• Cireșe fără sâmburi - 300 gr. |
Mod de preparare
• în mini-tocatorul Breville Hand Blender, mărunțiți biscuiții și amestecați-i cu cacao și untul topit
• puneți biscuiții într-o formă rotundă de tort cu pereți detasabili și presați bine până obțineți un blat și puneți formă la frigider până pregătiți crema
• hidratați gelatină cu 100 ml apă rece, apoi topiți-o la bain-marie până devine lichidă
• cu ajutorul țelului Breville Hand Blender mixati mascarpone cu zahărul pudră și vanilia, apoi adăugați frișcă bătută și amestecați ușor cu o spatulă
• adăugați ușor gelatină, amestecând lejer
• puneți în crema cireșele și turnați-o în formă de tort, peste blatul de biscuiți
• lăsați cheesecake-ul la frigider câteva ore.
Savurați cu plăcere!
• puneți biscuiții într-o formă rotundă de tort cu pereți detasabili și presați bine până obțineți un blat și puneți formă la frigider până pregătiți crema
• hidratați gelatină cu 100 ml apă rece, apoi topiți-o la bain-marie până devine lichidă
• cu ajutorul țelului Breville Hand Blender mixati mascarpone cu zahărul pudră și vanilia, apoi adăugați frișcă bătută și amestecați ușor cu o spatulă
• adăugați ușor gelatină, amestecând lejer
• puneți în crema cireșele și turnați-o în formă de tort, peste blatul de biscuiți
• lăsați cheesecake-ul la frigider câteva ore.
Savurați cu plăcere!