Reteta mousse de peste afumat
Porții
5
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
2m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
(pentru 15 canape): |
• Peste afumat (poate fi hering |
• somon |
• halibut |
• butterfish |
• etc) 150 gr |
• Crema de branza 500 gr |
• Marar 1/2 legatura |
• Zeama de portocala – 25 ml |
• Piper alb dupa gust |
Mod de preparare
• se taie pestele felii si se introduce intr-un castron incapator
• mararul se toaca marunt si se pune si el in castron
• se adauga crema de branza, zeama de portocala si un varf de cutit de piper alb
• se mixeaza cu blender vertical Breville Hand Blender pana devine o crema fina
• se trece prin sita pentru a deveni si mai fin si se poate servi cu paine prajita, diverse tartine, crackers, etc.
Pofta buna!
• mararul se toaca marunt si se pune si el in castron
• se adauga crema de branza, zeama de portocala si un varf de cutit de piper alb
• se mixeaza cu blender vertical Breville Hand Blender pana devine o crema fina
• se trece prin sita pentru a deveni si mai fin si se poate servi cu paine prajita, diverse tartine, crackers, etc.
Pofta buna!