Reteta humus de sfecla rosie
Porții
6
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
5m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Sfecla la borcan – 150 200 gr |
• Miez de nuca – 25 gr |
• Zeama de lamaie – 2 linguri |
• Pasta de susan (tahini) – 2 linguri |
• Ulei de susan – 3 picaturi |
• Usturoi – 1 catel |
• Ulei de masline – 3 linguri |
• Piper alb – 1 varf de cutit |
• Naut boabe (fiert si fierbinte) – 70 gr |
• Sare – dupa gust |
• Curry verde – 1 varf de cutit |
• Coriandru proaspat |
• tocat – 1 lingura |
• Gheata – 2 cuburi mari |
Mod de preparare
• adaugati toate ingredientele in accesoriul de tocat al blenderului vertical Breville Hand Blender cu exceptia cuburilor de gheata si mixati pana obtineti o pasta densa
• adaugati cuburile de gheata si lasati-le sa se topeasca 3 sferturi si mixati din nou
• serviti cu lipie libaneza, paine prajita, crackers sau nachos.
Pofta buna!
• adaugati cuburile de gheata si lasati-le sa se topeasca 3 sferturi si mixati din nou
• serviti cu lipie libaneza, paine prajita, crackers sau nachos.
Pofta buna!