Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta dip de sfecla

Reteta dip de sfecla
Reteta dip de sfecla

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Sfecla rosie proaspata – 5 buc
• Smantana de gatit (vegetala) – 200 ml
• Usturoi – 2 catei
• Hrean cu smantana la borcan – 1/2 borcan mic
• Grisine – 1 pachet
• Menta proaspata – 4 5 frunze
• Sare si piper alb dupa gust

Mod de preparare

• spalati, curatati si taiati in cuburi sfecla rosie
• puneti-o la fiert cu sare si usturoi pentru 2 ore si jumatate 
• scurgeti 80% din apa si mixati-o cu ajutorul blenderului vertical Breville Hand Blender, adaugand smantana de gatit, menta, sare si piper dupa gust
• adaugati-o inapoi pe foc si amestecati timp de 2 - 3 minute
• serviti cu hrean, smantana si grisine.

Pofta buna!