Reteta crema de somon cu tofu pe crouton
Porții
10
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Somon afumat – 150 gr |
• Tofu cu ardei – 100 gr |
• Lapte de soia cu migdale – 70 ml |
• Cascaval tofu – 30 gr |
• Seminte de muguri de pin – 2 lingurite |
• Zeama de lamaie – 1 lingura |
• Marar – 1/2 legatura |
• Busuioc proaspat – 7 8 frunze |
• Rosii uscate – 5 6 buc |
• Zeama de portocala – 1 lingura |
• Piper alb – 1/2 lingurita |
• Icre rosii – 3 4 lingurite |
Mod de preparare
• taiati somonul, branza tofu si cascavalul tofu marunt
• introduceti-le intr-un castron incapator si adaugati zeama de lamaie, zeama de portocala si laptele de soia
• peste acestea adaugati semintele de muguri de pin
• tocati marunt mararul, busuiocul si rosiile
• adaugati piper alb si mixati cu ajutorul Breville Hand Blender
• serviti cu crutoane aromate si icre rosii.
Pofta buna!
• introduceti-le intr-un castron incapator si adaugati zeama de lamaie, zeama de portocala si laptele de soia
• peste acestea adaugati semintele de muguri de pin
• tocati marunt mararul, busuiocul si rosiile
• adaugati piper alb si mixati cu ajutorul Breville Hand Blender
• serviti cu crutoane aromate si icre rosii.
Pofta buna!