Rețetă salată Caesar de pui cu crutoane, usturoi și bacon la airfryer Breville
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 2 bucați de piept de pui |
• ½ linguriță ulei |
• sare și piper |
• 4 felii de bacon afumat |
• 1 salata romana |
• parmezan |
• Pentru crutoane |
• 100g pâine ciabatta, ruptă grosier |
• 1 cățel mic de usturoi |
• 1 lingură ulei de măsline |
• Pentru dressing |
• 2 anșoa mici, conservate |
• 1 cățel mic de usturoi, tocat mărunt |
• 1 lingură de vin alb |
• oțet, |
• 4 linguri maioneză |
• 1 lingură parmezan ras |
• piper negru măcinat |
Descriere
Salata Caesar este una dintre cele mai iubite și renumite salate din întreaga lume. Dacă ești în căutarea unei rețete mai speciale pentru toată familia, încearcă această rețetă.
Mod de preparare
Pasul 1: Puneți ciabatta ruptă, usturoiul și uleiul de măsline într-un bol și amestecați bine.
Pasul 2: Introduceți-le în coșul de friteuză și gătiți la 200 ° C timp de aproximativ 5-6 minute, agitând ocazional pentru a încuraja rumenirea.
Pasul 3: Se scot și se pun deoparte.
Pasul 4: Ungeți ambele bucăți de pui cu ulei și asezonați cu sare și piper.
Pasul 5 :Rupeți o bucată mică de folie și adăugați-o în coșul de la airfryer și puneți puiul deasupra.
Pasul 6: Setați la 180c timp de 15-20 de minute întorcând la jumătatea gătitului.
Pasul 7:Când este gata, înfășurați folia în jurul puiului și scoateți din coș pentru a se odihni.
Pasul 8: Adăugați baconul în coșul de friteuză și gătiți la 180c timp de 5-10 minute până când devin crocante.
Pasul 9: Puneți deoparte la răcit, apoi tăiați în bucăti mici.
Pasul 10: Pentru a face dressingul, adăugați anșoa, usturoiul și oțetul într-un robot de bucătărie mic sau zdrobiți bucățile de anșoa cu dosul unei furculițe și emestecati cu usturoiul tocat și oțetul într-un castron mic.
Pasul 11: Adăugați maioneza, parmezanul și puțin piper negru măcinat și amestecați bine, adaugați putina puțină apă dacă este necesar.
Pasul 12: Pentru salată, adaugați câteva dintre frunzele de salată verde și puneți-le într-un castron.
Pasul 13: Aranjați câteva frunze mai mari în exterior și adaugați parmezan.
Pasul 14: Adaugă crutoanele, o lingură de dressing și câteva bucăți de bacon.
Pasul 15: Tăiați în diagonală puiul și puneți-l deasupra.
Pasul 16: Mai adaugați câteva crutoane, bacon, parmezan și dressing înainte de servire.
Pasul 17: Puneți pune sosul rămas într-o oală mică și serviți alături.
Pasul 2: Introduceți-le în coșul de friteuză și gătiți la 200 ° C timp de aproximativ 5-6 minute, agitând ocazional pentru a încuraja rumenirea.
Pasul 3: Se scot și se pun deoparte.
Pasul 4: Ungeți ambele bucăți de pui cu ulei și asezonați cu sare și piper.
Pasul 5 :Rupeți o bucată mică de folie și adăugați-o în coșul de la airfryer și puneți puiul deasupra.
Pasul 6: Setați la 180c timp de 15-20 de minute întorcând la jumătatea gătitului.
Pasul 7:Când este gata, înfășurați folia în jurul puiului și scoateți din coș pentru a se odihni.
Pasul 8: Adăugați baconul în coșul de friteuză și gătiți la 180c timp de 5-10 minute până când devin crocante.
Pasul 9: Puneți deoparte la răcit, apoi tăiați în bucăti mici.
Pasul 10: Pentru a face dressingul, adăugați anșoa, usturoiul și oțetul într-un robot de bucătărie mic sau zdrobiți bucățile de anșoa cu dosul unei furculițe și emestecati cu usturoiul tocat și oțetul într-un castron mic.
Pasul 11: Adăugați maioneza, parmezanul și puțin piper negru măcinat și amestecați bine, adaugați putina puțină apă dacă este necesar.
Pasul 12: Pentru salată, adaugați câteva dintre frunzele de salată verde și puneți-le într-un castron.
Pasul 13: Aranjați câteva frunze mai mari în exterior și adaugați parmezan.
Pasul 14: Adaugă crutoanele, o lingură de dressing și câteva bucăți de bacon.
Pasul 15: Tăiați în diagonală puiul și puneți-l deasupra.
Pasul 16: Mai adaugați câteva crutoane, bacon, parmezan și dressing înainte de servire.
Pasul 17: Puneți pune sosul rămas într-o oală mică și serviți alături.