Rețetă Pavlova cu fructe de pădure la AirFryer Breville
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 2 albușuri mari |
• 100 g zahăr tos |
• 1 linguriță făina de porumb |
• ½ linguriță extract de vanilie |
• ½ linguriță oțet alb |
• 300 ml smântână pentru frișcă |
• 100 g căpșuni, spălate și decojite |
• Fructe de padure asortate pentru decor |
• Crenguțe de mentă |
Descriere
Prepară rețeta delicioasă Pavlova cu fructe de pădure cu ajutorul aifryerului Breville.
Mod de preparare
Pasul 1: Folosind un mixexrul, bate albușurile spumă într-un castron curat.
Pasul 2: Începeți să adăugați zahărul câte 1 lingură, amestecând bine între fiecare adăugare. Asigurați-vă că zahărul estedizolvat complet în bezea înainte de a adăuga următoarea lingură.
Pasul 3: Amestecul trebuie să fie extrem de gros și lucios odată ce a fost adăugat tot zahărul.
Pasul 4: Adăugați făina de porumb, vanilia și oțetul și amestecați pentru a se încorpora.
Pasul 5: Rupeți o bucată de hârtie de copt pentru a se potrivi la baza sertarului pentru friteuză.
Pasul 6: Turnați bezeaua pe hârtie și răsturnați cu dosul lingurii pentru a crea o rotundă.
Pasul 7: Puneți în friteuza cu aer și gătiți timp de 60 de minute la 120°C.
Pasul 8: Odată ce timpul a trecut, lăsați bezeaua să stea în airfryer până se răcește.
Pasul 9: Scoateți și lăsați deoparte.
Pasul 10: Puneți căpșunile într-un robot de bucătărie mic și amestecați până la omogenizare.
Pasul 11: Adăugați puțin zahăr dacă este necesar un plus de dulceață.
Pasul 12: Bateți smântâna până când atinge vârful moale.
Pasul 13: Rotiți crema peste bezea, adăugând deasupra fructele de pădure alese.
Pasul 14: Adăugați câteva linguri de sos de căpșuni și decorați cu niște crenguțe de mentă.
Pasul 2: Începeți să adăugați zahărul câte 1 lingură, amestecând bine între fiecare adăugare. Asigurați-vă că zahărul estedizolvat complet în bezea înainte de a adăuga următoarea lingură.
Pasul 3: Amestecul trebuie să fie extrem de gros și lucios odată ce a fost adăugat tot zahărul.
Pasul 4: Adăugați făina de porumb, vanilia și oțetul și amestecați pentru a se încorpora.
Pasul 5: Rupeți o bucată de hârtie de copt pentru a se potrivi la baza sertarului pentru friteuză.
Pasul 6: Turnați bezeaua pe hârtie și răsturnați cu dosul lingurii pentru a crea o rotundă.
Pasul 7: Puneți în friteuza cu aer și gătiți timp de 60 de minute la 120°C.
Pasul 8: Odată ce timpul a trecut, lăsați bezeaua să stea în airfryer până se răcește.
Pasul 9: Scoateți și lăsați deoparte.
Pasul 10: Puneți căpșunile într-un robot de bucătărie mic și amestecați până la omogenizare.
Pasul 11: Adăugați puțin zahăr dacă este necesar un plus de dulceață.
Pasul 12: Bateți smântâna până când atinge vârful moale.
Pasul 13: Rotiți crema peste bezea, adăugând deasupra fructele de pădure alese.
Pasul 14: Adăugați câteva linguri de sos de căpșuni și decorați cu niște crenguțe de mentă.