Rețetă bagels fără dospire la airfryer Halo Steam Digital, Breville by Simona Trușcă
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 200g iaurt grecesc(10%); |
• 150g făină; |
• 50g brânză după preferințe; |
• 1/2 linguriță praf de copt; |
• 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu; |
• 1/2 linguriță sare; |
• 1 semințe de dovleac/mix de semințe. |
Mod de preparare
Pasul 1: Într-un bol amestecată toate ingredientele(mai puțin semințele).
Pasul 2: Când a început să se formeze aluatul, transferă compoziția pe blatul de lucru și frământat-o pentru câteva secunde, cât să se lege.
Pasul 3: Împarte aluatul în 3 și formează covrigii.
Pasul 4: Ia fiecare bucată de aluat, dă-i o formă de bilă și apoi fă o gaură în mijloc.
Pasul 5: Așează-i în cuva de la Airfryer, unge-i cu iaurt și presară semințele deasupra lor.
Pasul 6: Coace pentru 20 de minute la 160*C pe funcția Fry Steam.
Pasul 2: Când a început să se formeze aluatul, transferă compoziția pe blatul de lucru și frământat-o pentru câteva secunde, cât să se lege.
Pasul 3: Împarte aluatul în 3 și formează covrigii.
Pasul 4: Ia fiecare bucată de aluat, dă-i o formă de bilă și apoi fă o gaură în mijloc.
Pasul 5: Așează-i în cuva de la Airfryer, unge-i cu iaurt și presară semințele deasupra lor.
Pasul 6: Coace pentru 20 de minute la 160*C pe funcția Fry Steam.