Rețetă Cheeseburger Nachos la airfryer Breville
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1 ceapă medie, tocată |
• 1 lingură ulei |
• 500g carne tocată de vită |
• 3 căței de usturoi, mărunțiți fin |
• ½ linguriță chimen |
• 1 linguriță boia afumată |
• 1 linguriță oregano |
• 2 lingurițe pastă de roșii |
• 250ml roșii pasate |
• 200ml supă de vită |
• 2 lingurițe sos BBQ |
• 100g Edam ras |
• Pentru servire |
• 1 pungă de 200g chipsuri de tortilla |
• 150g Edam ras |
• 1 borcan de 200g de salsa |
• 8 roșii mici, tocate cubulețe |
• 1 borcan de 150g de guacamole |
• 1 borcan de 150ml de smântână acră |
• pătrunjel tocat (opțional) |
Descriere
Dacă ești în căutarea unei rețete de Cheeseburger Nachos mai speciale pentru toată familia, încearcă această rețetă.
Mod de preparare
Pasul 1: Încingeți o tigaie, adăugați uleiul și ceapa tocată. Căliți ușor până când ceapa începe să se înmoaie.
Pasul 2: Adăugați carnea tocată și începeți să o desfaceți cu o lingură de lemn.
Pasul 3: Lăsați carnea să se rumenească înainte de a adăuga usturoiul, chimenul, boiaua afumată și oregano.
Pasul 4: Adăugați pastă de roșii și supa de vită și amestecați bine.
Pasul 5: Reduceți focul și lăsați să fiarbă încă 15-20 de minute, amestecând din când în când.
Pasul 6: Amestecați sosul BBQ și brânza Edam rasă, ajustați gustul adăugând puțină sare și piper, dacă este nevoie.
Pasul 7: Se îndepărtează de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
Pasul 8: Rupeți 2 bucăți de hârtie de copt sau folie, sau 4 bucăți mai mici dacă sunt necesare porțiuni individuale.
Pasul 9: Așezați o mână mică de chipsuri de tortilla pe hârtie, adăugând un strop de brânză.
Pasul 10: Adăugați-le în Airfryer și coaceți la 200°C timp de aproximativ 5 minute până când brânza s-a topit și chipsurile sunt bine lipite.
Pasul 11: Începeți asamblarea nachos-urilor adăugând linguri de carne de cheeseburger pe tortilla, adăugând puțin Edam ras și alte tortilla pe măsură ce avansați.
Pasul 12:Coaceți-le încă 5-10 minute până când brânza s-a topit.
Pasul 13: Finalizați fiecare porție de nachos cu salsa, guacamole și smântână.
Pasul 14: Adăugați câteva roșii tocate și un strop de pătrunjel pentru culoare înainte de a servi.
P.S.: Puteți congela carnea rămasă.
Pasul 2: Adăugați carnea tocată și începeți să o desfaceți cu o lingură de lemn.
Pasul 3: Lăsați carnea să se rumenească înainte de a adăuga usturoiul, chimenul, boiaua afumată și oregano.
Pasul 4: Adăugați pastă de roșii și supa de vită și amestecați bine.
Pasul 5: Reduceți focul și lăsați să fiarbă încă 15-20 de minute, amestecând din când în când.
Pasul 6: Amestecați sosul BBQ și brânza Edam rasă, ajustați gustul adăugând puțină sare și piper, dacă este nevoie.
Pasul 7: Se îndepărtează de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
Pasul 8: Rupeți 2 bucăți de hârtie de copt sau folie, sau 4 bucăți mai mici dacă sunt necesare porțiuni individuale.
Pasul 9: Așezați o mână mică de chipsuri de tortilla pe hârtie, adăugând un strop de brânză.
Pasul 10: Adăugați-le în Airfryer și coaceți la 200°C timp de aproximativ 5 minute până când brânza s-a topit și chipsurile sunt bine lipite.
Pasul 11: Începeți asamblarea nachos-urilor adăugând linguri de carne de cheeseburger pe tortilla, adăugând puțin Edam ras și alte tortilla pe măsură ce avansați.
Pasul 12:Coaceți-le încă 5-10 minute până când brânza s-a topit.
Pasul 13: Finalizați fiecare porție de nachos cu salsa, guacamole și smântână.
Pasul 14: Adăugați câteva roșii tocate și un strop de pătrunjel pentru culoare înainte de a servi.
P.S.: Puteți congela carnea rămasă.