Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta supa crema de dovlecei si rosii

Reteta supa crema de dovlecei si rosii
Reteta supa crema de dovlecei si rosii

Porții

3

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

20m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Dovlecei 2 buc
• Cartofi 2 buc
• Telina 1 buc.mica
• Ceapa 1 buc
• Rosii de gradina 6 buc
• Parmezan ras 3 linguri
• Unt 20 gr
• Busuioc proaspat 6 frunzulite mai mari
• Nucsoara rasa ¼ lingurita
• Usturoi 3 catei
• Sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• taiati dovleceii rondele, ceapa, telina si cartofii in cuburi si puneti legumele la fiert in 2 litri de apa
• puneti rosiile in apa clocotita si lasati-le 10 minute, apoi curatati coaja, scoateti cotoarele si pasati-le cu blender Breville Hand Blender
• puneti sucul de rosii la fiert si lasati-l sa dea cateva clocote, apoi lasati-l deoparte
• scurgeti supa de legume si pastrati-o intr-un bol
• mixati cu blender Breville Hand Blender legumele cu untul, adaugati sucul de rosii si daca mai este nevoie din supa de legume pana ajungeti la consistenta dorita
• adaugati sare si piper dupa gust, nucsoara rasa, parmezanul ras si la final busuiocul taiat marunt
• puneti supa in boluri si decorati cu rondele de usturoi, piper proaspat rasnit si busuioc.

Pofta buna!