Reteta salata Iraniana de iaurt, cu castraveti si sfecla
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Iaurt gras (oaie + bivolita) – 200 gr |
• Castraveti – 2 buc |
• Sfecla la borcan – 150 gr |
• Crema de branza cu verdeturi – 100 gr |
• Menta proaspata – 8 9 frunze |
• Sare si piper alb dupa gust |
Mod de preparare
• taiati castravetii in 4, iar cu ajutorul unei lingurite scoateti-le miezul (acesta retine foarte multa apa)
• introduceti bucatile de castravete in mini-tocatorul de la blender Breville Hand Blender
• mixati foarte putin (3 - 4 secunde) – scoateti castravetii si stoarceti-i bine de tot
• folosind manusi de cauciuc, stoarceti si sfecla la borcan
• adaugati toate ingredientele in mini-tocatorul de la blender Breville Hand Blender si mixati pana obtineti o pasta omogena, de culoare roz
• aceasta salata acompaniaza perfect preparatele la gratar – fie ca mananci frigarui, kebab, pastrama sau orice alta minunatie pregatita pe gratar, salata iraniana de iaurt este racoritoare si echilibreaza perfect gustul intens aromat al carnurilor.
Pofta buna!
• introduceti bucatile de castravete in mini-tocatorul de la blender Breville Hand Blender
• mixati foarte putin (3 - 4 secunde) – scoateti castravetii si stoarceti-i bine de tot
• folosind manusi de cauciuc, stoarceti si sfecla la borcan
• adaugati toate ingredientele in mini-tocatorul de la blender Breville Hand Blender si mixati pana obtineti o pasta omogena, de culoare roz
• aceasta salata acompaniaza perfect preparatele la gratar – fie ca mananci frigarui, kebab, pastrama sau orice alta minunatie pregatita pe gratar, salata iraniana de iaurt este racoritoare si echilibreaza perfect gustul intens aromat al carnurilor.
Pofta buna!