Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă mic dejun proaspăt: sandwich de clătite americane cu spanac, avocado și legume grill, by Adrian Hadean

Rețetă mic dejun proaspăt: sandwich de clătite americane cu spanac, avocado și legume grill, by Adrian Hadean
Rețetă mic dejun proaspăt: sandwich de clătite americane cu spanac, avocado și legume grill, by Adrian Hadean Rețetă mic dejun proaspăt: sandwich de clătite americane cu spanac, avocado și legume grill, by Adrian Hadean Rețetă mic dejun proaspăt: sandwich de clătite americane cu spanac, avocado și legume grill, by Adrian Hadean Rețetă mic dejun proaspăt: sandwich de clătite americane cu spanac, avocado și legume grill, by Adrian Hadean Rețetă mic dejun proaspăt: sandwich de clătite americane cu spanac, avocado și legume grill, by Adrian Hadean Rețetă mic dejun proaspăt: sandwich de clătite americane cu spanac, avocado și legume grill, by Adrian Hadean Rețetă mic dejun proaspăt: sandwich de clătite americane cu spanac, avocado și legume grill, by Adrian Hadean Rețetă mic dejun proaspăt: sandwich de clătite americane cu spanac, avocado și legume grill, by Adrian Hadean Rețetă mic dejun proaspăt: sandwich de clătite americane cu spanac, avocado și legume grill, by Adrian Hadean

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Aluat de clătite cu spanac:
• Frunze de spanac – o mână
• Unt, 50g
• 2 ouă
• Sare
• Lapte, 250 ml.
• Făină, 150 gr.
• Praf de copt, o linguriță
• Pastă de ardei copți
• Ardei capia- 3 buc.
• Ulei de măsline- 2 linguri
• sare, piper, boia de casă – după gust

Pastă de avocado:
• avocado – 2 buc.
• 2 căței de usturoi,
• sucul de la jumătate de lămâie,
• sare,
• condiment special – semințe de mărar râșnițe cu ardei iute, uscat.

Separat:
• un zucchini
• un ou prăjit

Mod de preparare

Aluat de clătite cu spanac:
  • Căliți într-un bol frunzele de spanac în 50 de grame de unt,
  • Lăsați-l câteva minute să se gătească, apoi turnați amestecul fierbinte în vasul din sticlă al blender-ulului Oster Reversible până obțineți un piure, controlând turațiile până obțineți consistența și textura fină,
  • Apoi adăugați treptat aproximativ 150 de grame de făină și o linguriță de praf de copt,
  • Adăugați și piureul de spanac mixat fin,
  • Pregătiți o tigaie și gătiți clătitele aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte, la foc mic.

Pastă de ardei:
  • Cu ajutorul grill-ului  Ultimate Grill-ul DuraCeramic™ de la Breville România pregătiți 3 ardei capia tăiați pe jumătate (îi lăsați să se coacă pentru aprox. 20 de minute). Stratul non-aderent dur al grill-lui distribuie căldura rapid și uniform, nu arde, având temperatura reglabilă, și nici nu scoate fum,
  • După ce ardeii s-au copt, transferați-i în blender-ul Oster Reversible, pentru a obține un piure fin,
  • Asezonați cu sare, piper, 2 linguri de ulei de măsline și puțină boia de casă.

Pastă de avocado:
  • Curățați 2 avocado, îi puneți în blender-ul Oster Reversible,
  • Adăugați 2 căței de usturoi, sucul de la jumătate de lămâie, sare, și un ingredientul surpriză din acest sandwich, un condiment pe care Adrian Hădean l-a făcut în casă – semințe de mărar râșnite cu ardei iute, uscat. 

Zucchini la grill:
  • Puneți pe Ultimate Grill-ul DuraCeramic™ deja încins și un zucchini feliat, pe care îl țineți presat 5 minute (grill-ul acționează și ca o presă, aliniază frumos platanele și coace uniform, fără să lipească. 

La final, după ce ați pregătit toate ingredientele sandwich-ului, adăugați un ou prăjit, asezonat cu puțină boia de casă, sare și piper proaspăt râșnit. 

Poftă bună!