Rețetă frigărui de pui pe crenguțe de rozmarin
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• piept de pui - ½ buc |
• ulei de măsline - 80 ml |
• piper - ½ linguriță |
• boia iute - 1 linguriță |
• usturoi granulat – 1 linguriță |
• chimion – ½ linguriță |
• curcumă – 1 lingură |
• ardei gras – 2 buc |
• ceapă – 2 buc |
• crenguțe de rozmarin – 6 buc |
• roșii cherry – 6 buc |
• avocado – 1 buc |
• sare și piper |
• mix salată |
Mod de preparare
- Taie pieptul de pui în cuburi și toarnă peste el 30ml ulei de măsline și condimentează cu piper, usturoi granulat, boia iute, chimion și curcuma. Amestecă bine pentru a se lipi condimentele de pui.
- Taie ardeii și ceapă în bucăți de 2cm și apoi montează frigăruile pe crenguțele de rozmarin. Pune o bucată de pui, câte o bucată de ceapă, ardei încă o bucată de pui și la final o roșie cherry.
- Pune frigăruile pe Ultimate Grill DuraCeramic și întoarce-le când se rumenesc.
- Taie avocado în felii, apoi unge-l cu ulei de măsline și condimentează-l cu sare și piper și pune-l pe grill.
- Servește frigăruile și avocado cu mix de salată.
Poftă bună!