Rețetă cotlet de porc cu glazură dulce-picantă
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 2 buc.– cotlete de porc |
• Sare – după gust |
• 1 linguriță - Usturoi granulat |
• ½ linguriță - chili |
• 1 linguriță - pastă de ardei iute |
• 1 lingură – sos de soia |
• 1 linguriță – sos Teriyaki |
• 1 linguriță ghimbir ras |
• 1 lingură – sos dulce acrișor |
• 1 lingură - miere |
Mod de preparare
- Condimentează cu sare și usturoi granulat cotletele de porc.
- Încinge la maxim Ultimate Grill DuraCeramic și pune cotletele. După 4,5 minute redu temperatura la jumătate și unge carnea cu sosul dulce-picant pe ambele părți.
- În ultimul minut dă iar grill-ul la maximum.
Fii primul care lasa un comentariu!