Reteță burger Vegetal, by FAT2FIT
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
20m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1 catrof dulce |
• 2 ardei roșii |
• 2 cepe roșii |
• o mână de spanac |
• o cutie de fasole albă boabe |
• 4 căței de usturoi |
• 150 g couscous |
• sare |
• piper negru |
• ardei iute |
• ulei de măsline |
• humus |
Mod de preparare
Astăzi ne-am îndreptat atenția către cei care doresc un preparat delicios și 100 % Vegetarian. Theo de la FAt2FIT a preparat un burger FRESH pentru zilele călduroase de vară. Un burger light, plin de nutrienți și extrem de gustos care se prepară foarte ușor cu ajutorul Ultimate Grill DuraCeramic.
- Spălați, curățați și tăiați bucăți legumele. Introduceți-le în tavă, adăugați puțin ulei de măsline și apoi la cuptor până se pătrund și devin puțin crocante. Aproximativ 20-30 minute.
- Între timp vom prepară couscous-ul. Puneți–l într-un bol, adăugați sare și puțin chilli, amestecați, iar apoi turnați puțină apă fiartă cât să îl acopere. Acoperiți cu un capac.
- Separat, puneți într-un bol spanacul, rupeți-l bucățele, adăugați fasolea boabe și usturoiul. Scoateți legumele de la cuptor și adăugați-le în bol. Apoi blenduiti totul și formați burgerii pe care apoi îi tăvăliți prin couscous. Când burgerii sunt gata formați, îi puneți pe grătar și îi lăsați până se pătrund bine.
- Când burgerii sunt gata, luați o chifa integrală, o tăiați pe jumătate, adăugați compoziția și pe deasupra puneți un strat de humus și câteva felii de roșii proaspete !