Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteță burger Vegetal, by FAT2FIT

Reteță burger Vegetal, by FAT2FIT

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

20m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 catrof dulce
• 2 ardei roșii
• 2 cepe roșii
• o mână de spanac
• o cutie de fasole albă boabe
• 4 căței de usturoi
• 150 g couscous
• sare
• piper negru
• ardei iute
• ulei de măsline
• humus

Mod de preparare

Astăzi ne-am îndreptat atenția către cei care doresc un preparat delicios și 100 % Vegetarian. Theo de la FAt2FIT a preparat un burger FRESH pentru zilele călduroase de vară. Un burger light, plin de nutrienți și extrem de gustos care se prepară foarte ușor cu ajutorul Ultimate Grill DuraCeramic.
  • Spălați, curățați și tăiați bucăți legumele. Introduceți-le în tavă, adăugați puțin ulei de măsline și apoi la cuptor până se pătrund și devin puțin crocante. Aproximativ 20-30 minute.
  • Între timp vom prepară couscous-ul. Puneți–l într-un bol, adăugați sare și puțin chilli, amestecați, iar apoi turnați puțină apă fiartă cât să îl acopere. Acoperiți cu un capac.
  • Separat, puneți într-un bol spanacul, rupeți-l bucățele, adăugați fasolea boabe și usturoiul. Scoateți legumele de la cuptor și adăugați-le în bol. Apoi blenduiti totul și formați burgerii pe care apoi îi tăvăliți prin couscous. Când burgerii sunt gata formați, îi puneți pe grătar și îi lăsați până se pătrund bine.
  • Când burgerii sunt gata, luați o chifa integrală, o tăiați pe jumătate, adăugați compoziția și pe deasupra puneți un strat de humus și câteva felii de roșii proaspete !
Poftă mare!