Rețetă fIT Kebab, by FAT 2 FIT
Porții
1
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
20m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Pulpă de vacă fără os (marinată) – 200 gr. |
• Lipie integral – 1 buc. |
• Mozzarella – 50 gr. |
• Cartofi noi – 50 gr. |
• Dovlecel – 100 gr. |
• Ardei gras – 50 gr. |
• Roșii cherry – 2 buc. |
• Sare, piper – după gust |
• Susan |
Mod de preparare
Dorești să mănânci sănătos, dar totuși să te poți bucură de mâncărurile care îți plac cel mai mult?! Nimic mai simplu! Fat2Fit creează din ce în ce mai multe rețete cu acest scop: rețete 100 % sănătoase, delicioase și hrănitoare.Astăzi a pregătit un FIT Kebab pentru cei care adoră acest preparat, dar totuși doresc să mănânce sănătos: fără ulei, prăjeală sau sosuri grele.Astfel cu ajutorul grill-ului Ultimate Grill DuraCeramic™ de la Breville a reușit să creeze o astfel de rețetă. Grillul, datorită stratului ceramic, ajunge mult mai repede la o temperatura optimă de gătit. Acesta se deschide la 180 grade permițându-ne să gătim simultan mai multe mese, sau o masă care necesită preparare în mai multe etape. De asemenea el se poate închide și astfel devine un sandwich-maker. Curățarea se face foarte ușor, suprafețele de gătit fiind detașabile și foarte ușor de curățat.
Poftă bună!
- Se taie legumele în cubulețe
- Cartofii se dau într-un clocot, se scurg și se taie și aceștia cubulețe
- Se pun toate legumele pe grătar și se adaugă sare și piper
- Între timp, preparați carnea pe grătarul Ultimate Grill DuraCeramic™; se lasă 4 - 5 minute la intensitate medie, cu grillul închis
- Se rulează o lipie cu carnea tăiată cubulețe sau felii, se adaugă legumele, mozzarella și roșiile proaspete
- Adăugați semințele de susan după gust
- Se pune kebabul pe grill și se închide; se lasă 1 - 2 minute după preferințe, iar apoi se servește cald.
Poftă bună!