Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Cake Pops cu cafea by Laura's Sweets

Rețetă Cake Pops cu cafea by Lauras Sweets
Rețetă Cake Pops cu cafea by Lauras Sweets Rețetă Cake Pops cu cafea by Lauras Sweets Rețetă Cake Pops cu cafea by Lauras Sweets Rețetă Cake Pops cu cafea by Lauras Sweets Rețetă Cake Pops cu cafea by Lauras Sweets Rețetă Cake Pops cu cafea by Lauras Sweets

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

25m

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente


Blat:
• 2 ouă
• Un praf de sare
• 60 gr.zahăr brut
• 80 gr.iaurt natur
• 50 ml ulei
• ½ lgta praf copt
• 2 lg cacao neagră
• 60 ml espresso
• 160 gr.făină

Cremă:
• 80 gr.mascarpone
• 30 ml espresso
• 20 ml lichior latte machiatto

Glazură:
• 200 gr.ciocolată
• 30 ml apă clocotită

Decor:
• Ornamente ciocolată
• Cacao
• Ornamente zahăr

Descriere

Laura's Sweets a pregătit un mărțișor deosebit în acest an și își dorește să îl împartă cu voi: cake pops cu cafea pregătită la espressorul Prima Latte Red! Textura fină și aroma intensă de cafea fac ca acest desert ușor de pregătit să fie un mărțișor cu adevărat deosebit! Încearcă și tu rețeta!

Mod de preparare

  • Prepară o cafea espresso la espressorul manual Prima Latte Red
  • Pornește cuptorul la 160 de grade
  • Într-un vas curat și uscat adaugă cele două ouă, zahărul, iaurtul și uleiul. Omogenizează cu un tel, adaugă cafeaua temperată și amestecă bine compoziția
  • Incorporează făina, praful de copt și cacaua, omogenizează și lasă deoparte
  • Pregătește acum o tavă de copt de dimensiune mică (20x20cm)
  • Toarnă conținutul în tavă și pune la copt la 160 de grade timp de 25-30 de minute
  • După ce acest timp s-a scurs, scoate blatul și lasă-l la temperat
  • Topește ciocolata și apoi adaugă apă clocotită, amestecând energic până ce aceasta devine lucioasă și fină
  • Separat, într-un alt vas, pune brânza mascarpone, cafeaua și lichiorul. Amestecă ușor cu un tel până la omogenizare. 
  • Fărâmițează blatul răcit si toarnă peste el crema de mascarpone si amestecă cu o spatulă. Compoziția finală trebuie să fie umedă și lipicioasă
  • Formează bile din aluat și glazurează-le cu ciocolată topită
  • Lasă la răcit și depozitează la frigider până la servire

Poftă bună!