Rețetă brioșe cu cafea la espressorul Prima Latte by Greta, dmncr.ro
Porții
1
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
15m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 200g făină |
• 100 g fulgi ovăz |
• 10 g praf de copt |
• 1 praf de sare |
• 2 linguri de cacao |
• 150 g zahăr |
• 2 linguri extract de vanilie |
• 2 ouă |
• 100 g unt |
• 1 Latte Dublu făcut la Prima Latte Breville |
Descriere
Combinația de cacao și cafea este delicioasă! Ce-ai zice de niște brioșe pufoase cu aromă de cafea? Vezi rețeta pregătită de Greta.
Mod de preparare
- Se adaugă pe rand într-un bol: făina, fulgii de ovăz, praful de copt, sarea, cacao și zahar.
- Adaugați apoi și ingredientele umede: vanilie, ouă, unt topit și Latteul dublu - la temperatura camerei - nu fierbinte.
- Amestecați până obțineți o compoziție omogenă și aerată
- Turnați în forme de brioșe lăsând aproximativ 1cm liber la suprafață astfel încât brioșele să aibă loc să crească.
- Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180C timp de aproximativ 15 minute sau până când capătă o crustă fermă și lucioasă.
- Pudrați cu extra cacao și decorați cu boabe proaspete de cafea.
Preparat cu
-360lei
Breville
Espressor Manual cu Lapte Prima Latte Argintiu Breville
Presiune 15 bari
Sistem Cappuccino, Latte
• in stoc
PRP: 899,99lei
539,99lei