Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă somon cu sparanghel la Breville Air Fryer, Friteuza-Cuptor cu aer cald by Laura's Sweets

Rețetă somon cu sparanghel la Breville Air Fryer, Friteuza-Cuptor cu aer cald by Lauras Sweets
Rețetă somon cu sparanghel la Breville Air Fryer, Friteuza-Cuptor cu aer cald by Lauras Sweets Rețetă somon cu sparanghel la Breville Air Fryer, Friteuza-Cuptor cu aer cald by Lauras Sweets Rețetă somon cu sparanghel la Breville Air Fryer, Friteuza-Cuptor cu aer cald by Lauras Sweets Rețetă somon cu sparanghel la Breville Air Fryer, Friteuza-Cuptor cu aer cald by Lauras Sweets Rețetă somon cu sparanghel la Breville Air Fryer, Friteuza-Cuptor cu aer cald by Lauras Sweets Rețetă somon cu sparanghel la Breville Air Fryer, Friteuza-Cuptor cu aer cald by Lauras Sweets

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

10m

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 2 fileuri somon
• 1 legătură sparanghel
• un cub unt moale
• sare
• condimente după gust
• lămâie cu coaja netratata
• 1 praf bicarbonat sodiu

Descriere

Cu Breville Air Fryer poți prăji cu aer cald, nu cu ulei, chiar și pește, somon și sparanghel. În doar 10 minute, Laura's sweets a gătit rețeta de somon cu sparanghel cu funcția de prăjire de aer cald. 

Mod de preparare

  • Peștele se unge cu un strat fin de unt. 
  • Se condimentează după gust, apoi se rade puțină coajă de lămâie deasupra. (se poate omite dacă nu îți place, dar conferă o aromă plăcută).
  • Sparanghelul se opărește 1 min în apa clocotită cu un praf de bicarbonat. 
  • Se scoate și se condimentează cu sare și zeamă de lămâie. 
  • Aparatul Breville Air Fryer, friteuza-cuptor cu aer cald se conectează la o sursă de curent.
  • Cele două fileuri de pește se așază pe o tăviță și aceasta se introduce în partea de mijloc a aparatului air fryer.
  • Se apasă butonul de pornire al aparatului, selectând funcția Prăjire aer cald, temperatura de 200 grade C și durata 10 minute.
  • Cu 3 minute înainte de finalizarea programului, se deschide ușa aparatului și se așază și firele de sparanghel care necesită un timp mai scurt pentru gătire.
  • La finalul programului, când preparatul e gata, aparatul emite un semnal sonor.
  • Cu ajutorul unei spatule se scoate pestele și cu un clește din silicon, sparanghelul.
  • Atenție: trebuie să folosești mănuși de bucătărie când atingi tava/ tăvițele din interiorul aparatului 

Poftă buna la un preparat gustos, gătit sănătoși și ușor!