Rețetă piept de rață cu portocale la airfryer Breville de 10L by Bucătar Maniac
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 2 buc. piept de rață |
• sare |
• piper |
• coaja de la o portocală bio |
• sucul de la o portocală mare |
• 20 g unt |
• 2 linguri sirop de agave |
• 2 linguri lichior de portocale (opțional) |
Descriere
Pieptul de rață cu portocale la airfryer a ieșit perfect! Se face mult mai simplu decât credeți, iar gustul este într-adevăr de sărbătoare.
Mod de preparare
Pasul 1. Am crestat pieptul pe partea cu pielea și l-am condimentat cu sare și piper.
Pasul 2. L-am prăjit in airfryer la 200 de grade timp de 5 minute, cu pielea în sus, apoi am coborât temperatura la 160°C pentru încă 8 minute.
Pasul 3. Am turnat într-o tigaie grăsimea scursă în tăvița airfryerului. Am adăugat sucul de la o portocală și coaja acesteia, sirop de agave, lichior de portocale, sare, piper și un cubuleț de unt.
Pasul 4. Am fiert totul pentru câteva minute.
Pasul 2. L-am prăjit in airfryer la 200 de grade timp de 5 minute, cu pielea în sus, apoi am coborât temperatura la 160°C pentru încă 8 minute.
Pasul 3. Am turnat într-o tigaie grăsimea scursă în tăvița airfryerului. Am adăugat sucul de la o portocală și coaja acesteia, sirop de agave, lichior de portocale, sare, piper și un cubuleț de unt.
Pasul 4. Am fiert totul pentru câteva minute.
Preparat cu
-700lei
Breville
Airfryer, friteuză cu aer cald, fără ulei, Breville, 10L
4 funcții presetate
3 moduri gătire
Rotisor
Accesorii lavabile în mașina de spălat
• in stoc
PRP: 1.299,99lei
599,99lei