Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă piept de pui umplut cu brânză Brie la airfryer Breville de 10L by Alexandra Banu

Rețetă piept de pui umplut cu brânză Brie la airfryer Breville de 10L by Alexandra Banu
Rețetă piept de pui umplut cu brânză Brie la airfryer Breville de 10L by Alexandra Banu Rețetă piept de pui umplut cu brânză Brie la airfryer Breville de 10L by Alexandra Banu

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 piept de pui
• 2 felii de brânză Brie
• 1 lingură de sos de merișoare
• 2 linguri făină
• 1 ou bătut
• 1/2 cană fulgi de porumb (mărunțiți)
• 2 linguri migdale mărunțite
• 1/2 linguriță boia dulce
• 1/2 linguriță praf de usturoi
• ulei de măsline

Descriere

Această rețetă de piept de pui umplut cu brânză Brie, cu sos de merișoare și crustă crocantă este potrivită ca parte a unui meniu festiv sau ca cină. Rezultatul este unul aromat și savuros.

Mod de preparare

Pasul 1. Taie pieptul de pui pe mijloc, fără să îl separi complet.

Pasul 2. Adaugă brânza Brie și sosul de merișoare în interior.

Pasul 3. Trece pieptul de pui prin făină, ou bătut și mixul crocant din fulgi de porumb, migdale, boia dulce și praf de usturoi.

Pasul 4. Stropește totul cu ulei de măsline.

Pasul 5. Gătește în airfryer-ul Breville la 200°C, pentru 30-35 de minute, pe funcția de prăjire cu aer cald.

Poți servi cu orice garnitură îți place: cartofi, salată sau legume la abur.