Rețetă fajitas de pui la aifryerul dublu Halo Flexi, Digital, 11L, Breville
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 2 buc. piept de pui, fără piele și fără oase |
• 30g condiment pentru fajitas |
• 2 linguri ulei |
• 1 ceapă roșie, tăiată felii |
• 2 ardei la alegere, tăiate felii |
• 4 lipii de tortilla |
Mod de preparare
Pasul 1: Taie pieptul de pui în fâșii, adaugă condimentul pentru fajitas și amestecă bine, lasă să marineze pentru cel puțin 30 de minute.
Pasul 2: Îndepărtează tava dintr-unul dintre coșuri și adaugă puiul marinat, 1 lingură de ulei, amestecă bine.
Pasul 4: Gătește la aer cald la 180°C timp de 15 minute, asigurându-te că amesteci pe jumătatea timpului de gătire.
Pasul 5: Adaugă ceapa și ardeiurile și adaugă încă 15 minute la temperatura de 180°C, la aer cald.
Pasul 6: Aestecă pe jumătatea timpului de gătire.
Pasul 7: Servește amestecul în lipiile de tortilla, împreună cu topping-urile tale preferate.
Pasul 8: Pentru a servi, poți alege din următoarele: guacamole, avocado feliat, salsa, roșii tocate, fasole refried, frunze de coriandru, smântână sau ardei iute feliat.
Pasul 2: Îndepărtează tava dintr-unul dintre coșuri și adaugă puiul marinat, 1 lingură de ulei, amestecă bine.
Pasul 4: Gătește la aer cald la 180°C timp de 15 minute, asigurându-te că amesteci pe jumătatea timpului de gătire.
Pasul 5: Adaugă ceapa și ardeiurile și adaugă încă 15 minute la temperatura de 180°C, la aer cald.
Pasul 6: Aestecă pe jumătatea timpului de gătire.
Pasul 7: Servește amestecul în lipiile de tortilla, împreună cu topping-urile tale preferate.
Pasul 8: Pentru a servi, poți alege din următoarele: guacamole, avocado feliat, salsa, roșii tocate, fasole refried, frunze de coriandru, smântână sau ardei iute feliat.
Preparat cu
-200lei