Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă pârjoale de curcan la Air Fryer by Gabriela Dima

Rețetă pârjoale de curcan la Air Fryer by Gabriela Dima
Rețetă pârjoale de curcan la Air Fryer by Gabriela Dima Rețetă pârjoale de curcan la Air Fryer by Gabriela Dima Rețetă pârjoale de curcan la Air Fryer by Gabriela Dima

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 kg carne de curcan
• 1 morcov
• 1 cartof
• 2 ouă
• 1 legătură mărar
• 1 legătură pătrunjel
• 4 căței de usturoi
• 50-70 ml ulei de măsline
• 1 linguriță de sare
• 1 linguriță piper
• 1 linguriță boia se ardei dulce

Descriere

Rețeta de pârjoale este ideală atunci când aveți la îndemână carne tocată de curcan și vreti s-o transformați într-un preparat delicios.

Mod de preparare

1. Tocăm carnea de curcan și punem peste toate celelalte ingrediente. Morcovul și cartoful prin răzătoarea mică și neapărat stoarsă zeama cât putem noi de bine. Mărarul și pătrunjelul tocate mărunt, usturoiul mărunțit și el, după care omogenizăm foarte bine compoziția.

2. Cantitatea de ulei de măsline se ajustează în funcție de cât de grasă este carnea. Dacă folosiți carne deja tocată, maxim 50 ml, dacă folosiți doar piept de curcan, intră lejer 100 ml de ulei de măsline.

3. Formăm pârjoalele cu mâinile ude, le așezăm pe grătarele Air Fryer-ului, setăm temperatura la 180 de grade și le coacem timp de aproximativ 40 de minute. Atenție, cele de pe grătarul de sus se fac mai repede, pe la jumătatea timpului de gătire, schimbați tăvițele între ele până când sunt toate rumenite, aurii.