Rețetă foietaj noci e pere la Breville Air Fryer by Daniel Breda
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
12m
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• 400g aluat de foietaj |
• 2 pere mici |
• 75g gorgonzola |
• 20-30 g nuci |
• miere |
• fulgi de chili |
• 1 ou |
Descriere
Rețeta ideală pentru zilele în care vreți să vă răsfățați cu ceva dulce și delicios.
Mod de preparare
1. Tăiați aluatul de foietaj în 4 părți egale, după care puneți feliuțele de pere, lăsând 1 cm liber pe margine.
2. Puneți gorgonzola ruptă bucățele mici, peste pere, după care puneți nucile, mierea și presărați cu puțin chili la final.
3. Marginea de aluat ungeți-o cu ou și dați foietajul la AirFryer la 190 grade C pentru 10-12 minute, sau până devine auriu.
2. Puneți gorgonzola ruptă bucățele mici, peste pere, după care puneți nucile, mierea și presărați cu puțin chili la final.
3. Marginea de aluat ungeți-o cu ou și dați foietajul la AirFryer la 190 grade C pentru 10-12 minute, sau până devine auriu.
Preparat cu
-600lei
Breville
Airfryer, friteuză cu aer cald, fără ulei, Breville, 10L
4 funcții presetate
3 moduri gătire
Rotisor
Accesorii lavabile în mașina de spălat
• in stoc
PRP: 1.299,99lei
699,99lei