Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă cremă de dovleac cu feta și sâmuri de pin la airfryer Breville by Daniel Breda

Rețetă cremă de dovleac cu feta și sâmuri de pin la airfryer Breville by Daniel Breda
Rețetă cremă de dovleac cu feta și sâmuri de pin la airfryer Breville by Daniel Breda Rețetă cremă de dovleac cu feta și sâmuri de pin la airfryer Breville by Daniel Breda

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1/2 dovleac (aproximativ la 500 grame după coacere)
• 100g brânză feta
• sare,piper, fulgi de chili după gust
• 1 crenguță rozmarin
• 25g muguri de pin
• 1 linguriță miere
• ulei de măsline

Descriere

Ușor de făcut și ideal de servit cu întreaga familie.

Mod de preparare

Pasul 1: Se taie dovleacul pe jumtate, pe partea lungă, se curăță de semințe și se asezonează cu sare,piper, fulgi de chili și ulei de măsline.

Pasul 2: Se bagă jumătatea de dovleac la aifryer și se coace la 180C pentru 35-50 minute(sau până devine moale), în funcție de cât de mare este dovleacul.

Pasul 3: După ce dovleacul s-a copt, se pune într-un robot de bucătărie împreună cu brânza feta și se blenduiește până ce devine o pastă groasă, se mai asezonează cu sare după gust.

Pasul 4: La final, într-o tigaie, se pune uleiul de măsline, sâmburii de pin, frunzele de la crenguță de rozmarin, puțin fulgi de chili și mierea și se lasă la foc mediu 1-2 minute.

Pasul 5: Se pune crema de dovleac pe un platou și deasupra se toarnă uleiul cu mugurii de pin.

Pasul 6: Se servește cu pâine prăjită.