Rețetă coaste de porc cu cartofi și sparanghel la Breville Air Fryer by Mama Gătește
Porții
3
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
30m
Temperatură
keep warm
Calorii
-
Ingrediente
Pentru marinat: |
• 2 linguri de boia dulce |
• 1 lingură de pudră de usturoi sau 5 căței de usturoi |
• 1/2 lingură muștar pudră sau boabe de muștar proaspăt rasnite |
• sare și piper după gust |
• 50 de grame de unt la temperatura camerei |
• 2 fire de rozmarin |
• 4 linguri de oțet de cidru de mere sau zeamă de lămâie |
• Pentru coacere |
• 2 bucăți coaste de porc |
• 1kg cartofi pentru copt |
• boia |
• usturoi |
• sare |
• amidon tapioca |
Descriere
Pregătește coaste de porc suculente și garnitură de cartofi și sparanghel în același timp! Datorită timpului scurt de gătire carnea nu se usucă, rămâne fragedă și aromată, gătita uniform, fară arsuri! Rețetă pas cu pas by Mama Gătește.
Mod de preparare
- Scoatem coastele de porc marinate de la frigider cu 30-60 de minute înainte să le gătim, le lăsăm pe blat, vidate, să ajungă la temperatura camerei.
- Le așezăm pe grătarul de la airfryer, îl poziționăm pe mijloc, adaugăm și tava de colectare
- Selectăm modul friptura și coacem 30 de minute la 200 de grade.
- Durata de coacere diferă în funcție de cât de groase sunt coastelor de porc.
- Pentru coaste cu mai puțină carne și mai subțiri timpul poate să fie mai scurt.
- După 25 de minute este indicat să le verificăm.
- Cartofii I-am fiert la abur pentru 5 minute și i-am asezonat cu boia, usturoi și amidon de tapioca și i-am așezat pe raftul de sus
- Sparanghelul l-am asezonat și adăugat pe raftul de jos
Preparat cu
-600lei
Breville
Airfryer, friteuză cu aer cald, fără ulei, Breville, 10L
4 funcții presetate
3 moduri gătire
Rotisor
Accesorii lavabile în mașina de spălat
• in stoc
PRP: 1.299,99lei
699,99lei