Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă carfofi pai prăjiți fără ulei la Breville Air Fryer, friteuză-cuptor cu aer cald cu roșii uscate, parmezan și busuioc by Chef Roxana Blenche

Rețetă carfofi pai prăjiți fără ulei la Breville Air Fryer, friteuză-cuptor cu aer cald cu roșii uscate, parmezan și busuioc by Chef Roxana Blenche
Rețetă carfofi pai prăjiți fără ulei la Breville Air Fryer, friteuză-cuptor cu aer cald cu roșii uscate, parmezan și busuioc by Chef Roxana Blenche Rețetă carfofi pai prăjiți fără ulei la Breville Air Fryer, friteuză-cuptor cu aer cald cu roșii uscate, parmezan și busuioc by Chef Roxana Blenche Rețetă carfofi pai prăjiți fără ulei la Breville Air Fryer, friteuză-cuptor cu aer cald cu roșii uscate, parmezan și busuioc by Chef Roxana Blenche Rețetă carfofi pai prăjiți fără ulei la Breville Air Fryer, friteuză-cuptor cu aer cald cu roșii uscate, parmezan și busuioc by Chef Roxana Blenche Rețetă carfofi pai prăjiți fără ulei la Breville Air Fryer, friteuză-cuptor cu aer cald cu roșii uscate, parmezan și busuioc by Chef Roxana Blenche Rețetă carfofi pai prăjiți fără ulei la Breville Air Fryer, friteuză-cuptor cu aer cald cu roșii uscate, parmezan și busuioc by Chef Roxana Blenche

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

30m

Temperatură

keep warm

Calorii

-

Ingrediente

• 5-6 cartofi mari albi
• cateva cozi de ceapă verde
• roșii uscate în ulei
• parmezan
• sare
• busuioc

Descriere

Chef Roxana Blenche a pregătit la Breville Air Fryer o serie de 5 rețete de cartofi prăjiți absolut delicioase! Începem cu rețeta de cartofi prăjiți în stil italian, serviți cu roșii uscate, ceapă verde, parmezan și busuioc. Niciun strop de ulei nu a fost folosit! 

Mod de preparare

  • curățăm cartofii albi de coajă
  • îi tăiem pai
  • deschidem coșul pentru cartofi
  • adăugăm cartofii
  • fixăm coșul în Air Fryer
  • pornim funcția presetată de cartofi prăjiți (200 grade, 30 minute)
  • cât timp cartofii se prăjesc fără ulei, luăm câteva cozi de ceapă verde
  • tocăm mărunt ceapa verde
  • luăm câteva roșii uscate în ulei și le tăiem cubulețe mici
  • pregătim parmezanul
  • așezăm cartofii în farfurie
  • luăm ceapa verde și roșiile uscate
  • adăugăm sare, parmezan și busuioc fresh