Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă caise coapte cu înghețată la Air Fryer Breville by Chef Roxana Blenche

Rețetă caise coapte cu înghețată la Air Fryer Breville by Chef Roxana Blenche
Rețetă caise coapte cu înghețată la Air Fryer Breville by Chef Roxana Blenche

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

8m

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 5 buc.caise
• 50 g zahăr brun
• 100 g înghețată cu Fistic
• 50 g înghețată cu vanilie
• 100 g fructe pentru decor

Descriere

Caisele coapte împreună cu înghetața se transformă într-un desert delicios.

Mod de preparare

1. Caisele se taie 1/2 și se pune zahar brun deasupra.

2. Se pun în friteuza cu aer cald Breville timp de 8 minute la temperatura de 200 de grade.

3. Se servesc calde cu înghețată rece deasupra.