Rețetă brownie cu zmeură și mascarpone la Breville Air Fryer
Porții
3
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 150 g ciocolată amăruie (minim 54% cacao) |
• 150 g unt |
• 200 g zahăr |
• 3 ouă |
• 110g făină |
• 40 g cacao |
• 125g zmeură proaspătă |
• 25g ciocolată tocată în bucăți |
• 75g mascarpone |
• 25g zahăr pudră |
Descriere
O rețetă absolut delicioasă, pentru un dulce clasic și usor de pregătit cu ajutorul Air Fryer-ului de la Breville.
Mod de preparare
1. Pune ciocolata, untul și zahărul într-o crăticioară și încălzește-le pe foc mediu amestecând continuu, până când ciocolata și untul se topesc. Toarnă lichidul format într-un bol și lasă să se răcorească timp de 5 minute.
2. Încorporează, pe rând, ouăle și amestecă bine cu un tel după fiecare în parte.
3. Adaugă făina și cacaua și amestecă bine.
4. Adaugă 2 treimi din zmeură în aluat și încorporează.
5. Într-un bol mic amestecă mascarpone cu zahărul pudră. Toarnă amestecul într-o tavă 20x20cm, tapetată cu hârtie de copt. Pune din loc în loc câte o linguriță din amestecul de mascarpone și formează din el modele cu o scobitoare la suprafața prăjiturii. Presară deasupra restul de zmeură și ciocolata tăiată bucăți.
6. Pregătește Airfryerul Breville. Folosește modul Manual, funcția Coacere cu aer cald. Setează temperatura la 160°C. Coace brownie timp de 30-35 de minute.
7. Lasă-o să se răcească bine în tavă, de preferat câteva ore înainte să o tai. Brownie se păstrează bine la frigider, într-un recipient închis etanș.
2. Încorporează, pe rând, ouăle și amestecă bine cu un tel după fiecare în parte.
3. Adaugă făina și cacaua și amestecă bine.
4. Adaugă 2 treimi din zmeură în aluat și încorporează.
5. Într-un bol mic amestecă mascarpone cu zahărul pudră. Toarnă amestecul într-o tavă 20x20cm, tapetată cu hârtie de copt. Pune din loc în loc câte o linguriță din amestecul de mascarpone și formează din el modele cu o scobitoare la suprafața prăjiturii. Presară deasupra restul de zmeură și ciocolata tăiată bucăți.
6. Pregătește Airfryerul Breville. Folosește modul Manual, funcția Coacere cu aer cald. Setează temperatura la 160°C. Coace brownie timp de 30-35 de minute.
7. Lasă-o să se răcească bine în tavă, de preferat câteva ore înainte să o tai. Brownie se păstrează bine la frigider, într-un recipient închis etanș.
Preparat cu
-750lei
Breville
Airfryer, friteuză cu aer cald, fără ulei, Breville, 10L
4 funcții presetate
3 moduri gătire
Rotisor
Accesorii lavabile în mașina de spălat
• in stoc
PRP: 1.299,99lei
549,99lei