Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Maple Rum Espresso & Cream la espressorul Breville Barista Mini by Adrian Cărădeanu

Rețetă Maple Rum Espresso & Cream la espressorul Breville Barista Mini by Adrian Cărădeanu
Rețetă Maple Rum Espresso & Cream la espressorul Breville Barista Mini by Adrian Cărădeanu Rețetă Maple Rum Espresso & Cream la espressorul Breville Barista Mini by Adrian Cărădeanu

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 60 - 80 ml cafea / un espresso americano (30 ml espresso + apă fierbinte)
• 20ml sirop arțar
• 30ml rom

Decor:
• frișcă
• sos ciocolată
• fistic măcinat

Descriere

Ai încercat vreodată un Cocktail cald pe bază de espresso, cu rom, sirop de arțar și topping delicios de frișcă? Adrian Cărădeanu, Barista Trainer, îți arată cum să-l pregătești mai jos! 

Mod de preparare

  • Toarnă în pahar siropul de arțar și romul 
  • Pregătește un espresso: pune 7 - 9 grame de cafea măcinată în portafiltru apoi presează cafeaua cu aproximativ 20 kg forță cât mai drept, cuplează portafiltrul și selectează butonul pentru un espresso
  • Prepară un espresso americano, apoi toarnă-l în pahar
  • Decorează cu frișcă