Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Gingerbread Spiced Mocaccino la espressorul Breville Barista Mini by Adrian Cărădeanu

Rețetă Gingerbread Spiced Mocaccino la espressorul Breville Barista Mini by Adrian Cărădeanu
Rețetă Gingerbread Spiced Mocaccino la espressorul Breville Barista Mini by Adrian Cărădeanu Rețetă Gingerbread Spiced Mocaccino la espressorul Breville Barista Mini by Adrian Cărădeanu

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 30ml cafea (un espresso)
• 20 ml sirop cu aromă de turtă dulce
• 30 ml sos ciocolată
• 120 ml cremă de lapte
• un praf scorțișoară

Descriere

Ce poate fi mai bun într-o dimineață de toamnă decât un moccaccino cu aromă de turtă dulce și sos de ciocolată? Încearcă rețeta by Adrian Cărădeanu pregătită la Breville Barista Mini!

Mod de preparare

  • Toarnă în pahar sosul de ciocolată, apoi siropul de turtă dulce
  • Pregătește un espresso: pune 7 - 9 grame de cafea măcinată în portafiltru apoi preseazaă cafeaua cu aproximativ 20 kg forță cât mai drept, cuplează portafiltrul și selectează butonul pentru un espresso
  • Prepară un espresso (30ml) apoi toarnă-l în pahar peste sirop și ciocolată
  • Pune lapte rece de 3,5% grăsime în latieră și cu ajutorul steamer-ului prepară cremă de lapte
  • Poziționează steamerul cu vârful latierei îndreptat către lateral (ora 3 sau 9), introdu steamerul în lapte aproximativ 1cm și spumează până la 55-65g grade Celsius
  • Toarnă crema de lapte peste celelalte ingrediente și decorează cu scorțișoară