Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Creme Brulee Caffee: espresso cu aromă de cremă de zahăr ars la espressorul Breville Barista Mini by Adrian Cărădeanu

Rețetă Creme Brulee Caffee: espresso cu aromă de cremă de zahăr ars la espressorul Breville Barista Mini by Adrian Cărădeanu
Rețetă Creme Brulee Caffee: espresso cu aromă de cremă de zahăr ars la espressorul Breville Barista Mini by Adrian Cărădeanu Rețetă Creme Brulee Caffee: espresso cu aromă de cremă de zahăr ars la espressorul Breville Barista Mini by Adrian Cărădeanu

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 90 - 120 ml cafea / un espresso americano (30 ml espresso + apă fierbinte)
• 25 ml sirop creme brulee
• sirop ciocolată
• frișcă

Descriere

Daca ești un împătimit al cafelei aromatizate și pasionat de prepararea cafelei, cu siguranță vei aprecia și te vei îndrăgosti de rețeta lui Adrian Cărădeanu: espresso cu aromă de cremă de zahăr ars.

Mod de preparare

  • Toarnă în pahar siropul cu aromă de cremă de zahăr ars
  • Pregătește un espresso: pune 7 - 9 grame de cafea măcinată în portafiltru, apoi presează cafeaua cu aproximativ 20 kg forță cât mai drept, cuplează portafiltrul și selectează butonul pentru un espresso
  • Prepară un espresso (30ml), apoi toarnă apă fierbinte peste 
  • Adaugă frișcă și sirop de ciocolată