Rețetă sandwich cu mozzarella gourmet, bacon și anghinare
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Mozzarella Gourmet – 200 gr |
• Pâine toast (fără coajă) – 6 buc |
• Bacon feliat – 6 felii |
• Chives – 9 10 bețe |
• Inimi de anghinare (borcan) – 6 buc |
• Piper – după gust |
Mod de preparare
• dați pe răzătoare mozzarella și presărați pe feliile de pâine
• tocați chives-ul și baconul mărunt și adăugați-le și pe acestea deasupra
• puneți-le în presa Breville Panini Maker Large și lăsați-le acolo până când se rumenește atât mozzarella, cât și baconul și pâinea
• când s-au gratinat, scoateți-le și adăugați felii de anghinare și piper pe deasupra.
Poftă bună!
• tocați chives-ul și baconul mărunt și adăugați-le și pe acestea deasupra
• puneți-le în presa Breville Panini Maker Large și lăsați-le acolo până când se rumenește atât mozzarella, cât și baconul și pâinea
• când s-au gratinat, scoateți-le și adăugați felii de anghinare și piper pe deasupra.
Poftă bună!
Preparat cu
-110lei