Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă omletă cu ciuperci și mozzarella

Rețetă omletă cu ciuperci și mozzarella
Rețetă omletă cu ciuperci și mozzarella

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

5m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Ouă – 3 buc
• Mozzarella 70 gr
• Busuioc 4 fire
• Ceapă verde 3 fire
• Unt 20 gr
• Gălbiori 100 gr

Mod de preparare

• taie ceapă verde rondele subțiri, rade mozzarella pe răzătoarea cu ochiuri mari, spală gălbiorii și lasă-i la scurs și bate ouăle într-un bol cu un praf de sare
• încălzește Breville Panini Maker Large și pune untul pe plită să se topească, apoi adaugă ceapă și gălbiorii; pune un praf de sare și închide capacul pentru 2 minute
• adaugă ouăle bătute pe toată suprafața plitei și închide din nou capacul pentru 1 minut
• când omletă este gata, adaugă deasupra mozzarella rasă și busuiocul proaspăt tocat
• poți să mai închizi capacul pentru 30 de secunde sau să servești omleta imediat.

Poftă bună!