Rețetă omletă cu ciuperci și mozzarella
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
5m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Ouă – 3 buc |
• Mozzarella 70 gr |
• Busuioc 4 fire |
• Ceapă verde 3 fire |
• Unt 20 gr |
• Gălbiori 100 gr |
Mod de preparare
• taie ceapă verde rondele subțiri, rade mozzarella pe răzătoarea cu ochiuri mari, spală gălbiorii și lasă-i la scurs și bate ouăle într-un bol cu un praf de sare
• încălzește Breville Panini Maker Large și pune untul pe plită să se topească, apoi adaugă ceapă și gălbiorii; pune un praf de sare și închide capacul pentru 2 minute
• adaugă ouăle bătute pe toată suprafața plitei și închide din nou capacul pentru 1 minut
• când omletă este gata, adaugă deasupra mozzarella rasă și busuiocul proaspăt tocat
• poți să mai închizi capacul pentru 30 de secunde sau să servești omleta imediat.
Poftă bună!
• încălzește Breville Panini Maker Large și pune untul pe plită să se topească, apoi adaugă ceapă și gălbiorii; pune un praf de sare și închide capacul pentru 2 minute
• adaugă ouăle bătute pe toată suprafața plitei și închide din nou capacul pentru 1 minut
• când omletă este gata, adaugă deasupra mozzarella rasă și busuiocul proaspăt tocat
• poți să mai închizi capacul pentru 30 de secunde sau să servești omleta imediat.
Poftă bună!
Preparat cu
-110lei