Rețetă ochiuri cu spanac și somon afumat
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
5m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Ouă – 4 buc |
• Spanac tocat 200 gr |
• Ceapă – 1 buc |
• Brânză Cheddar 100 gr |
• Porumb 2 linguri |
• Somon fume 100 gr |
• Unt 20 gr |
• Sare și piper după gust |
Mod de preparare
• încinge Breville Panini Maker Large și topește untul, apoi adaugă ceapa tocată cubulețe, spanacul și porumbul, închide capacul și lasă 1 - 2 minute să se înmoaie
• adaugă apoi bucăți de somon fume și cele patru ouă sparte din loc în loc; închide capacul pentru 2 minute
• condimentează cu sare și piper după gust și presară deasupra brânză Cheddar.
Poftă bună!
• adaugă apoi bucăți de somon fume și cele patru ouă sparte din loc în loc; închide capacul pentru 2 minute
• condimentează cu sare și piper după gust și presară deasupra brânză Cheddar.
Poftă bună!
Preparat cu
-80lei