Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă ochiuri cu spanac și somon afumat

Rețetă ochiuri cu spanac și somon afumat
Rețetă ochiuri cu spanac și somon afumat

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

5m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Ouă – 4 buc
• Spanac tocat 200 gr
• Ceapă – 1 buc
• Brânză Cheddar 100 gr
• Porumb 2 linguri
• Somon fume 100 gr
• Unt 20 gr
• Sare și piper după gust

Mod de preparare

• încinge Breville Panini Maker Large și topește untul, apoi adaugă ceapa tocată cubulețe, spanacul și porumbul, închide capacul și lasă 1 - 2 minute să se înmoaie
• adaugă apoi bucăți de somon fume și cele patru ouă sparte din loc în loc; închide capacul pentru 2 minute
• condimentează cu sare și piper după gust și presară deasupra brânză Cheddar.

Poftă bună!