Rețetă quesadilla cu bacon, cașcaval și sos american
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Foaie de tortilla – 1 buc |
• Cașcaval ras – 60 gr |
• Ceapă verde – 2 fire |
• Sos american – 2 linguri |
• Ardei gras galben – ½ buc |
• Bacon –câteva felii |
Mod de preparare
• unge foaia de tortilla cu sosul american
• pune baconul
• taie firele de ceapă verde oblic și pune-le deasupra
• taie ardeiul gras galben cubulețe și pune-l și pe acesta
• pune apoi cașcaval ras deasupra, împăturește-l și adaugă-l în Panini Maker Large
• lasă-l acolo până se rumenește, iar cașcavalul se topește.
Poftă bună!
• pune baconul
• taie firele de ceapă verde oblic și pune-le deasupra
• taie ardeiul gras galben cubulețe și pune-l și pe acesta
• pune apoi cașcaval ras deasupra, împăturește-l și adaugă-l în Panini Maker Large
• lasă-l acolo până se rumenește, iar cașcavalul se topește.
Poftă bună!
Preparat cu
-110lei