Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă ciuperci fripte cu sumac și busuioc

Rețetă ciuperci fripte cu sumac și busuioc
Rețetă ciuperci fripte cu sumac și busuioc

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

5m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Ciuperci Champignon 200 gr
• Unt 10 gr
• Sare și piper după gust
• Sumac ½ linguriță
• Oregano uscat ½ linguriță
• Busuioc proaspăt câteva frunze

Mod de preparare

• spală bine ciupercile, rupe-le piciorușele și lasă-le la scurs
• încinge plita de la Breville Panini Maker Large și adaugă untul, iar când s-a topit pune ciupercile cu pălăria în sus
• condimentează-le cu sare, piper, sumac și oregano uscat, apoi închide capacul și lasă-le 2 - 3 minute să se gătească
• înainte de servire, presară deasupra busuiocul proaspăt tocat.

Poftă bună!