Reteta supa de fasole verde, spanac, sparanghel si lapte de cocos
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
25m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Fasole congelata – 250 gr |
• Spanac congelat – 250 gr |
• Sparanghel – 200 gr |
• Usturoi copt – 1 catel |
• Bautura din lapte de cocos – 200 300 ml |
• Sare (optional) – dupa gust |
Mod de preparare
• curata sparanghelul
• pune apa la fiert, iar cand aceasta a inceput sa clocoteasca adauga fasolea
• dupa cca 15 minute, adauga spanacul congelat si sparanghelul
• lasa-le cateva minute, dupa care scurge apa intr-un bol
• pune usturoiul copt peste legume
• cu ajutorul blenderului Breville Hand Blender paseaza totul bine, adaugand treptat bautura din lapte de cocos
• daca doresti ca supa sa fie mai lichida, poti pune putina apa din cea in care au fiert legumele
• potriveste de sare (optional).
Pofta buna!
• pune apa la fiert, iar cand aceasta a inceput sa clocoteasca adauga fasolea
• dupa cca 15 minute, adauga spanacul congelat si sparanghelul
• lasa-le cateva minute, dupa care scurge apa intr-un bol
• pune usturoiul copt peste legume
• cu ajutorul blenderului Breville Hand Blender paseaza totul bine, adaugand treptat bautura din lapte de cocos
• daca doresti ca supa sa fie mai lichida, poti pune putina apa din cea in care au fiert legumele
• potriveste de sare (optional).
Pofta buna!