Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Caramel Cookie Cappuccino la espressorul Breville Bijou Barista by Adrian Cărădeanu

Rețetă Caramel Cookie Cappuccino la espressorul Breville Bijou Barista by Adrian Cărădeanu
Rețetă Caramel Cookie Cappuccino la espressorul Breville Bijou Barista by Adrian Cărădeanu Rețetă Caramel Cookie Cappuccino la espressorul Breville Bijou Barista by Adrian Cărădeanu

Porții

1

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 30 ml cafea (un espresso)
• 120 ml crema de lapte
• 15 ml sirop turta dulce
• 15 ml sirop alune
• 15 ml sos caramel
• Frisca
• Bombonele

Descriere

Încearcă cea mai delicioasă rețetă de cappuccino! Cu sirop de caramel, alune și turtă dulce și cremă fină de lapte!

Mod de preparare

  • Toarnă în pahar siropul de turtă dulce și siropul de alune
  • Pregătește un espresso: pune 7 - 9 grame de cafea măcinată în portafiltru apoi presează cafeaua cu aproximativ 20 kg forță cât mai drept, cuplează portafiltrul și selectează butonul pentru un espresso
  • Prepară un espresso, apoi toarnă-l în pahar
  • Pune lapte rece de 3,5% grăsime în latieră și cu ajutorul steamer-ului prepară crema de lapte; Poziționează steamerul cu vârful latierei îndreptat către lateral (ora 3 sau 9), introdu steamerul în lapte aproximativ 1cm și spumează până la 55-65g grade Celsius
  • Toarnă crema de lapte peste celelalte ingrediente și decorează frișcă, caramel și bombonele