Rețetă sandwichuri cu carne de porc și brânză emmentaler la Sandwich-Maker Extra Deep Fill Breville
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
7m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
Pentru 2 porții: |
• 4 felii de pâine albă feliată |
• Unt |
• 80g carne de porc gătită în sos barbecue |
• 70g brânză Emmentaler (35g/porție) |
• 4 felii de ardei iute (opțional) |
Servește cu: |
• murături |
• mărar |
• sos iute sriracha |
• muștar |
Descriere
Dacă ți-a rămas niște carne de porc deja gătită, de la mesele anterioare, atunci combin-o cu ingredientele de mai jos și pregătește niște sandwichuri absolut delicioase!
Mod de preparare
- Conectează la o priză Sandwich-Makerul Extra Deep Fill Breville și așteaptă să se încălzească
- Unge cu unt cele 4 felii de pâine, doar pe o parte
- Adaugă 2 felii cu partea cu unt dedesubt
- Începe să adaugi ingredientele și asigură-te că lași un spațiu de 1 cm de jur împrejurul marginii (acest lucru te va ajuta să le sigilezi mai bine)
- Deasupra, pune celelalte 2 felii de pâine, cu partea unsă cu unt orientată în sus
- Închide capacul și cuplează dispozitivul de fixare a mânerului
- Gătește timp de aprox. 7-8 minute până când sanndwichurile devin aurii
- Îndepărtează cu grijă sandvișurile și așteaptă să se răcească un pic înainte de a le mânca
Rapid și delicios! Poftă mare!